InspiratieAccessoires

7x betaalbaar Scandinavisch design van AliExpress

By 14 maart 2019 maart 15th, 2019 No Comments

Scandinavisch design is niet alleen mooi, het is vaak duurzaam ontworpen en tijdloos. Elke keer dat je iets van je favoriete ontwerper koopt ben je blij, maar je bankrekening waarschijnlijk niet. Want laten we eerlijk zijn, Scandinavisch design is duur. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een betaalbaar alternatief en dat is gelukt, op AliExpress.

Scandinavisch design uit China? Ja dat klopt, op de bekende Chinese webshop vind je namaak van veel populaire design artikelen. Zo vind je er een versie van the dots van Muuto of de kaleido trays van Hay. Om je een zoektocht te besparen hebben we vast de 7 mooiste items voor je verzameld. Bekijk ze allemaal en bespaar flink op je favoriete nordic merken.

De lagere prijs is een groot voordeel, maar zit er ook een nadeel aan deze artikelen? Ja helaas wel, als eerste moet je langer wachten, soms tot 6 weken. Ook wijken de artikelen soms af van het origineel, bijvoorbeeld in kleur of kwaliteit. Of dit problemen zijn is aan jou, de prijsverschillen zijn groot en na een test met een namaak versie kan je altijd nog het origineel in huis halen.

The Dots

Ben je fan van The Dots van het merk Muuto, maar vind je de prijs te hoog? Dan vind je op AliExpress een voordelig alternatief. Je hebt al namaak The Dots vanaf 10 euro en op de foto lijken deze niet van echt te onderscheiden.

Koop op AliExpress

Knot kussen

Wij zijn fan van dit kussen, zacht en vooral heel stijlvol. Toch zullen we niet ontkennen dat het origineel flink aan de prijs is. Gelukkig is daar AliExpress met een betaalbaar alternatief.

Koop op AliExpress

Eames House Bird

Een echte klassieker, deze minimalistische vogel van Vitra. Er kan getwist worden of het echt Scandinavisch design is, maar wat vast staat is dat je op AliExpress een goedkoper alternatief vind.

Koop op AliExpress

HAY Kaleido

De bekende veelhoekige trays van het Deense merk HAY. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, formaten en combinaties. Vind je de originele te duur? Bekijk dan de goedkopere namaak versie.

Koop op AliExpress

Architectmade Bird

Toegegeven, het zijn een beetje vreemde vogels vergeleken met het origineel, maar wel flink meer betaalbaar! Wie het origineel niet kent zal ook het verschil niet zien.

Koop op AliExpress

Songbird

Bijna niet van echt te onderscheiden, alleen jij weet dat deze vogel uit China komt. Geef de Songbird een mooi plekje in huis, alleen of in gezelschap als koppeltje lovebirds.

Koop op AliExpress

Eames House Bird Print

Heb je geen plek voor een Eames House Bird maar ben je wel fan van het minimalistische design? Met deze print haal je het bekende design in huis voor aan de muur.

Koop op AliExpress

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.