Inspiratie

Ontmoet de Brabantia Bo, Design voor in de keuken

By 30 september 2018 maart 13th, 2019 No Comments

Zeg hallo tegen Bo

Nee het is geen kast maar gewoon een prullenbak, ontmoet de Brabantia Bo. Een ongewoon mooie prullenbak die ook nog eens erg handig is. Bo is van Brabantia, dus geen Scandinavisch maar gewoon Dutch Design. Toch past Bo meer dan goed in een Scandinavisch interieur. De vormgeving is eenvoudig en functioneel en door de losse afvalbakken is afval verzamelen makkelijker dan ooit. Maak hieronder uitgebreid kennis met Bo, of laat je verrassen en haal Bo direct in huis.

Koop jouw Brabantia Bo bij fonQ

Design voor in de keuken

Het eerste wat opvalt aan Bo is zijn design, waar je voorheen je prullenbak misschien liever uit het zicht hield straalt Bo als design stuk in jouw keuken. Het is een afvalbak die er niet zo uitziet, maar er is niets ingeleverd op gemak. Het ontwerp is eenvoudig en minimalistisch, op pootjes voor de touch bin of als pedaalemmer. Door de rechthoekige vorm valt Bo op en is hij tegelijkertijd ruimtebesparend.
De Touch Bin opent vrijwel geruisloos met een lichte aanraking en gaat net zo makkelijk weer dicht. Doordat de prullenbak op pootjes staat is het direct de ideale hoogte om afvalzakken te verwisselen. Nooit meer bukken dus.

Bo is er in traditionele kleuren, zwart, wit, metaal maar ook in een aantal opvallende kleuren zoals daisy yellow en rood. Zo is het aan jou de keuze of je deze design prullenbak nog meer laat opvallen in jouw keuken.

Een Touch bin of een pedaalemmer

De prullenbak is niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren maar ook in twee uitvoeringen. Welke bij jou past is afhankelijk van je voorkeuren. De Touch Bin staat op pootjes en heeft een deksel dat met zacht drukken opent en op dezelfde manier weer sluit. Doordat deze op poten staat is het de perfecte hoogte om comfortabel je afval te scheiden. De Bo pedaalemmer heeft geen pootjes en staat dus op de grond. Zoals het hoort is de pedaalemmer met je voet te openen en sluit deze vanzelf. Doordat je de prullenbak niet met je handen aanraakt is dit wel zo hygiënisch. Door de soft close van Brabantia sluit het deksel ook weer zonder veel geluid te maken.

Eenvoudig afvalscheiden, helemaal Scandinavisch

Een 100% Nederlands merk tussen Scandinavisch design, het lijkt vreemd maar met zijn uiterlijk en duurzame karakter past Bo prima tussen Scandinavisch design. Laten we beginnen met het design. Bo is minimalistisch vormgegeven en alles aan de prullenbak heeft een functie. Hiermee voldoet de Brabantia Bo dus aan alle kenmerken van Scandinavisch design.
Naast de vormgeving maakt Bo het makkelijker dan ooit om afval te scheiden. Afval scheiden pas volledig binnen Scandinavisch leven.
In Zweden hebben alle inwoners een miljöhus, letterlijk vertaald een milieuhuis. Hier staan gescheiden containers voor alle soorten afval, plastic, groen, batterijen, lampen, papier, alles wordt gescheiden ingezameld.
In Nederland zijn we nog niet zover en is het ook afhankelijk van jouw gemeente wat er gescheiden ingezameld wordt. Brabantia Bo maakt het scheiden van afval in de keuken eenvoudig. Er zijn twee speciale uitvoeringen met twee of drie afvalbakken. Zo verzamel je in één stijlvolle afval bak alle soorten afval gescheiden.

Afvalscheiden met Bo

Jouw persoonlijke prullenbak

Jouw persoonlijke afvalbakDe prullenbak is er in zoveel verschillende kleuren, stijlen en opties dat er altijd één is die bij jou past. Maak als eerste de keuze tussen een Bo Touch Bin of een Bo pedaalemmer. Kies hierna hoe de binnenkant van jouw Bo eruit moet zien. Wil je veel afval scheiden dan biedt Bo de mogelijkheid voor drie emmers. Vind je het scheiden van afval niet belangrijk, of is het niet mogelijk dan is er ook een uitvoering met een grote emmer van 36 liter.
Maak na deze twee keuzes nog een selectie uit de beschikbare kleuren en je hebt jouw persoonlijke prullenbak. Een Bo die past bij jouw interieur en levensstijl.

Heb je jouw Bo in huis? Verwen hem dan regelmatig met nieuwe PerfectFit afvalzakken, zo blijft je prullenbak niet alleen schoon, maar de zakken zijn zo gemaakt dat deze aan de buitenkant niet zichtbaar zijn. Het zou zonde zijn om het strakke design van Bo te verpesten met lelijke vuilniszakken. Aan de binnenkant van het deksel vind je terug welke PerfectFit afvalzakken je nodig hebt voor jouw Bo.

Brabantia Bo: Waar te koop:

Om er zeker van te zijn dat er altijd goed voor jouw Bo gezorgd wordt is het aan te raden om hem te kopen bij een officiële Brabantia dealer. FonQ is officieel dealer van Brabantia en bezorgt jouw Bo ook nog eens gratis bij je thuis. Je vindt er alle variaties en kleuren dus je kiest altijd voor jouw persoonlijke Bo.

Koop jouw Brabantia Bo bij fonQ

Brabantia design afvalbak

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.