Lifestyle

Zien: De nieuwe Sonos x HAY speakers

By 1 november 2018 maart 12th, 2019 No Comments

De samenwerking tussen Sonos en Hay is in april al aangekondigd, maar nu is het ook eindelijk zo ver. Vanaf 5 november is de speciale Sonos One x HAY speaker verkrijgbaar. Het resultaat van de samenwerking is een special edition uitgave van de Sonos One speaker in 5 verschillende kleuren. Dit is uniek voor Sonos, die haar producten gewoonlijk alleen in zwart en wit uitbrengt.
HAY Sonos One Geel
De Sonos One levert het vertrouwde goede geluid zoals je gewend bent. Alleen deze keer in een opvallend gekleurd jasje. De speakers zijn vormgegeven in kleuren uit de voorjaarscollectie van HAY, rood, groen, geel, roze, en grijs. De speaker is los te gebruiken, of gekoppeld met een tweede voor stereo geluid. Ook is hij te gebruiken met Apple Airplay 2.

Wil je een limited edition Sonos One kopen, dan zijn je opties beperkt. Je kan de speaker online bestellen via de website van Sonos, offline kopen kan alleen in de Sonos stores in New Yok en Berlijn of het HAY House in Kopenhagen. Vanaf maandag 5 november is de speaker te koop.

Update: De Sonos x HAY speaker is inmiddels te koop en in Nederland kun je deze ook kopen bij de Bijenkorf. (Al is een tripje naar Kopenhagen altijd goed natuurlijk.)

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.